Over Ons


De Brouwer Groep bestaat uit meerdere bedrijven en onderdelen,
en is gestart in 1992 door Henk Brouwer na eerst 13 jaar bij een elektrotechnisch installatiebureau te hebben gewerkt.

In 1992 is Henk Brouwer gestart als zelfstandige ondernemer met ‘Brouwer Elektrotechniek‘, daarna hebben we onze horizon verbreed en zijn wij uitgebreid met ons te specialiseren in diverse bedrijfstakken en hebben de naam ook veranderd in ‘H. Brouwer Totaaltechniek‘,

In 2012 is mijn zoon, Eric Brouwer, in het bedrijf komen werken en hebben we de naam veranderd in ‘H. Brouwer & Zn Totaaltechniek‘.

In 1996 hebben we naast ‘H. Brouwer & Zn Totaaltechniek‘ ‘E & B Reclame & Belettering‘ opgericht waar inmiddels mijn zoon, Bart Brouwer, is komen werken.

In 1998 hebben we naast de twee andere bedrijven ‘H. Brouwer & Zn Totaalbouw‘ opgericht, dit kwam voort uit de vraag van verbouwingen uit de grootkeuken wereld.

In 2013 hebben we tot slot “H. Brouwer & Zn Green Energie‘ opgericht, dit heeft te maken met dat de mensen steeds milieu bewuster worden en dat dit een perfecte combinatie is met ‘H. Brouwer & Zn Elektrotechniek‘. Verder kregen wij steeds vaker de vraag te horen voor het leveren van zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische auto’s vanuit de elektrotechnische wereld.